OTP, TDI i SJ12 es fusionen creant una nova enginyeria: GP9 Consulting

GP9 Consulting, és el resultat de la fusió d’OTP, TDI i SJ12, s’especialitza en eficiència energètica i cerca promoure la sostenibilitat. L’empresa, amb més de 40 anys d’experiència i 5.000 projectes desenvolupants, té 30 professionals a Barcelona i Madrid i quatre socis directors.

“UNINT FORCES: TRES EMPRESES LÍDERS EN ENGINYERIA D’INSTAL·LACIONS FUSIONEN PER SER LÍDERS EN EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I PROMOURE UN MÓN MÉS SOSTENIBLE”

El lema de GP9, “Junts arribem més lluny”, destaca la importància d´unir forces i treballar junts per aconseguir metes comunes. Suggereix que la col·laboració i la sinergia poden fer resultats més significatius que l’esforç individual. La visió de GP9 és transformar la indústria de l’enginyeria d’instal·lacions per tal d’aportar una nova manera d’entendre-la. GP9 s’esforça per liderar en tecnologia i servei al client, i té un fort enfocament a la Responsabilitat Social Corporativa .

GP9 ESTÀ FERMAMENT COMPROMESA A LIDERAR EL CAMÍ A LA INDÚSTRIA DE L’ENGINYERIA D’INSTAL·LACIONS, ANTICIPANT UN FUTUR PROMETEDOR I SOSTENIBLE.

Direccion GP9
Compartir:

Publicat per:

ACI

Dades de contacte