Aula d’ e-Studi

L’ACI treballa en col·laboració amb altres agents del sector per a proporcionar a les consultories d’instal·lacions una formació específica i tècnica, que sigui diversa i de qualitat.

FORMACIÓ D'ACI

CURS: Assesor Energètic Acreditat

2 novembre
Curs 100% Bonificat Fons Europeus NextGenerationEU promoguts pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya. Formació en línia mitjançant una plataforma de formació que permet visualitzar els continguts i accedir a la supervisió d'un tutor i orientador que té com a objectiu la formació i capacitació i uns processos d'homologació de coneixements i competències.

Revit Avançat – Gestió i families en entorn BIM

20 novembre
Curs 100% subvencionat pel Consorci per a la formació continuada de Catalunya dins el pla formatiu atorgat a ACI. Formació de 30 hores en format d'Aula Virtual on es treballaran els conceptes bàsics de modelatge, documentació i extracció d'informació d'un projecte complet d'edificació, coneixeràs la metodologia BIM i què significa treballar en 3 dimensions, on tota la informació del projecte està permanentment actualitzada en una maqueta virtual completa.

Revit MEP: entorn BIM

22 gener
Curs 100% subvencionat pel Consorci per a la formació continuada de Catalunya dins el pla formatiu atorgat a ACI. Formació de 30 hores en 10 sessions on el principal objectiu del curs és que l'alumne es familiaritzi amb la metodologia BIM i els avantatges que ofereix el disseny paramètric i el programari Autodesk Revit en contraposició a les metodologies i el programari CAD que s'utilitzaven fins ara. També s'aprendrà a desenvolupar una volumetria bàsica i extreure'n informació bàsica del model 3D generat amb Autodesk Revit. A més, es donarà importància al fet que l'alumne entengui com a Revit no es dibuixen línies, arcs o cercles, sinó elements constructius concrets.

FORMACIÓ DEL SECTOR

4art Curs d’Instal·lacions Frigorífiques amb Amoníac Refrigerant

10 octubre
Curso impartido por ACTECR-AEFYT en formato online.

Webinar witty share con HAGER

9 novembre
, a las 16:00
Conoce más acerca de witty shareInscríbete a nuestro webinar que se realizará el próximo 09/11/2023.

Webinar ‘Q&A sobre el Sistema de Certificats d’Estalvi Energètic’

30 novembre
, a las 16:00
El pròxim dijous 30 de novembre, a les 16h, el CEEC organitza un webinar amb l'objectiu de resoldre dubtes al voltant del sistema de Certificats d'Estalvi Energètic.