Servei al soci

Defensa del col·lectiu

Vetllem per la defensa dels interessos col·lectius dels nostres socis davant institucions públiques. Ajuda'ns a millorar les nostres condicions professionals! Des de l’ACI estem molt atents a aquells elements que incideixen a millorar la qualitat de les condicions de treball del consultor d'instal·lacions. Des de l'inici hem dut a terme diverses accions, a vegades en col·laboració amb altres agents i a vegades en solitari, que ens han posicionat com a veu del col·lectiu que representem i que ens permet traslladar el seu punt de vista.

Zona partners ACI

A l'ACI sovint el més important és el que no es veu. Les relacions de confiança que es van establint basades en el coneixement mutu i el treball desinteressat per aconseguir un bé comú. Per a afavorir al màxim aquesta àrea, en 2023 hem posat en marxa diverses iniciatives per a afavorir la generació de negoci entre Associats.

Biblioteca normativa

Disposem d'una base de dades de normativa ben estructurada i actualitzada que es va nodrint amb les vostres peticions. Si no trobes una normativa concreta, pregunta i t'ajudarem en la teva cerca, estalviant-te aquest temps.

Licitacions i concursos

Filtrem diàriament aquelles licitacions que poden resultar interessants per als nostres socis i enviem un resum d'elles dues vegades per setmana.

Recurso 22

Formació

Posem en marxa un nou servei per a oferir als socis formació tècnica específica, mitjançant un butlletí que filtri periòdicament les ofertes disponibles que millor s'adaptin al nostre col·lectiu professional.

Suport en comunicació

Envieu-nos les vostres notícies i les difondrem en els canals de comunicació propis d’ ACI. Som un bon mitjà per a guanyar visibilitat entre el vostre públic específic.