Fes-te soci

Si vols participar i formar part de la nostra entitat, pots fer-ho de dues maneres.

Soci Numerari

Si ets una persona jurídica legalment constituïda i tens com activitat principal eldisseny de projectes d'instal·lacions i direcció d'obra per a tercers, pots ser Soci Numerari de l'ACI.

Cada enginyeria, independientement de quin sigui el seu volum de negoci, té un vot a l'assemblea.

Soci Protector

Si sou un altre tipus d'empresa del sector de l'edificació i també esteu interessats en el nostre projecte, podeu col·laborar amb nosaltres com Socis Protectors, i així participar en els nostres grups de treball, tenir presència a la web de l'ACI i organitzar conjuntament amb el nostre equip les activitats que considereu més interesants.

El temps ens dona una magnífica oportunitat per posicionar-nos i guanyar en força i representació per a les nostres enginyeries. Crec que el model de l'ACI ha de jugar un paper relevant dins del sector de l'edificació.

Preguntes freqüents

Si ets una empresa legalment constituïda i dediques bona part de la teva activitat professional al disseny i consultoria d’instal·lacions, pots formar part de l’ACI.

Començar el procés d’admissió és senzill: hauràs s’omplir un qüestionari amb informació bàsica de la teva empresa adjuntant una carta sol·licitant el vostre ingrés a l’adreça de correu: info@acicat.org

La quota depèn del nombre de treballadors que té l’empresa en el moment de la incorporació i es va actualitzant cada any. Les quotes dels socis numeraris són testimonials donat que l’associació no es financia gràcies a aquestes quotes.

Si treballes en algun tipus d’empresa del sector de l’edificació i també esteu interessats en el nostre projecte, podeu col·laborar abm nosaltres com a Socis Protectors, i així, participar en els nostres grups de treball, tenir presència a la web de l’ACI i organitzar conjuntament amb el nostre equip les activitats que considereu més interessants.

Els Grups de treball i les trobades de Socis, on treballem de forma col·laborativa amb la resta d’agents, són l’eina sque ens permet y aprofundir en aspectes normatius, establir criteris ACI o simplement TRACTAR TEMES QUE PREOCUPEN AL SECTOR I ALS ASSOCIATS per tal de trobar solucions comuns. A més, anualment es proposa un calendari d’activitats de diversa índole (formativa, tècniques, networking…)

Pots veure tots els serveis a la web.

Clar que sí! l’ACI és una associació flexible en la que creiem que la feina en equip pot fer que sigui encara millor. Tots els socis poden proposar activitats i l’equip intern farà tot el que calgui per fer-ho possible i portar-la a cap.

Els socis numeraris (consultories) i els protectors en modalitat completa poden proposar grups de treball i formar part d’ells. El procediment és senzill: cal fer la proposta a la comissió tècnica i aquesta validarà l’objectiu i format proposats. Una vegada finalitzada la tasca del grup, s’editarà un informe complet amb les conclusions i es farà difusió perquè tots els socis puguin tenir accés al document final. Si s’estima convenient, es presentarán les conclusions en una jornada tècnica oberta al sector.

Hi ha diverses formes de participació al congrés. El millor és que et posis en contacte amb nosaltres i t’explicarem totes les opcions per veure quina s’ajusta més al que necessites. Escriu-nos a gerencia@acicat.org.

Formulari

Si vols tenir més informació contacta amb nosaltres omplint el formulari i tot el que t’espera a l’ACI.

"*" indicates required fields

Acerca de ti

¿Qué tipo de empresa eres?*
Tu nombre*

Datos de contacto

Tu dirección de correo electrónico*

Para hacerte socio

Por favor, haznos saber lo que tienes en mente. ¿Tienes alguna pregunta para nosotros?.
¿Que clase de socio quieres ser?*
Aquest camp només és per validació i no s’ha de modificar.