Esdeveniments ACI

L’ ACI organitza anualment diverses activitats dirigides als seus socis o obertes al sector, per a proporcionar a les consultories d’instal·lacions una formació específica i tècnica que sigui diversa i de qualitat.

Les jornades tècniques de ACI neixen des de l’enginyeria per al sector, ja que cadascuna d’elles està liderada per una consultoria associada, que marca la línia de continguts i tria als convidats que li acompanyaran.

Simpòsium ACI

Activitat oberta al sector on, durant un matí i en diverses sales, de manera simultània, diversos ponents convidats abordaran diferents aspectes d'un tema central de manera que es donarà una visió global d'aquest.

ACI & Breakfast

Activitat dirigida principalment a consultories d'instal·lacions en la qual convidarem al voltant d'una taula rodona a diferents especialistes que puguin aportar totes les visions sobre diferents temes d'interès per als socis, durant el transcurs d'un esmorzar.

ACI en ruta

ACI ofereix als seus socis la possibilitat de desplaçar-se per a conèixer "in situ" edificis, instal·lacions emblemàtiques o innovadores, que puguin aportar alt contingut tècnic.

Afterwork / Trobades de socis

Seguint amb la filosofia dels primers Afterwork posats en marxa fa uns anys, l'ACI ofereix un espai obert a les inquietuds compartides pel col·lectiu. Per a això, es genera aquesta jornada ideada com un espai de networking per als seus socis on podran posar en comú problemes, compartint solucions i maneres d'enfrontar-se a ells.

Fòrum ACI

Trobada semestral entre socis i Junta en la qual es presenten novetats i es tracten temes comuns.