Mitsubishi Electric brilla a Barcelona amb el seu H2023 Eficiència Tour

L’H2023 Eficiència Tour -que va arrencar al febrer a Sevilla i ha passat per ciutats com Madrid i València- és un punt de trobada per a professionals on es posa en valor la importància de l’eficiència energètica, la innovació tecnològica i la cura del medi ambient.

Mitsubishi Electric protagonitza aquestes trobades amb les seves solucions més eficients i sostenibles per a fer front a la crisi energètica, promovent la transició energètica

mitsubishillotja

Madrid, 2 de juny de 2023. Després de passar per ciutats com Sevilla, Madrid o València, Mitsubishi Electric ha aterrat a Barcelona amb la seva H2023 Eficiència Tour, un punt de trobada de referència per a professionals on donar a conèixer les solucions més avançades en termes d’eficiència energètica, innovació i cura del medi ambient. Així, la signatura japonesa ha fet la seva següent parada en la històrica Llotja de Mar de Barcelona,un esdeveniment en un espai únic presentat per la reconeguda periodista Esther Vaquero amb l’assistència de més de 300 professionals.

La jornada es va desenvolupar sota el gran interès dels professionals, conscients que el sistema energètic és un pilar bàsic de l’economia i de la necessitat de trobar solucions exclusives, sostenibles i capdavanteres, clau per a la transició i el futur energètic. En aquest sentit, Mitsubishi Electric realitza grans inversions en R+D+i, amb accions enfocades en l’ús de la tecnologia més eficient i amb una major aposta cap a processos cada vegada més sostenibles.

Així ho ha demostrat la filial japonesa mostrant als assistents la importància de l’ús d’energies renovables capaces de fer front a l’actual crisi energètica, reduint la petjada de carboni a través de la descarbonització i amb això a més l’adopció de calefacció i refrigeració de baixa emissió de carboni. Un bon exemple d’això és la aerotermia Ecodan, que aconsegueix reduir més d’un 80% el consum energètic. A més, durant l’esdeveniment es van destacar altres solucions enfocades en el món de l’aigua, com el Hybrid City Multi i les noves gammes de refrigeradores

Mitsubishi Electric, que en els seus més de 100 anys ha apostat sempre per la innovació i la tecnologia, mira al futur amb positivitat. Sota el lema “Changes the better”, la marca recull la seva declaració d’intencions i la seva contribució present i futura a la societat com un generador de solucions i pràctiques eficients en termes d’energia, disseny i innovació.

Compartir:

Publicat per:

MITSUBISHI ELEC.

Mitsubishi Electric es uno de los referentes mundiales en la fabricación y venta de productos eléctricos y electrónicos, y sistemas utilizados en una amplia gama de campos y aplicaciones.
Aplicamos nuestras tecnologías para contribuir a una sociedad y una vida diaria mejores en todo el mundo.

Dades de contacte