L’Associació de Consultors d’Instal·lacions (ACI) celebra la XVI Assemblea General Ordinària.

El passat, 27 de febrer, l’Associació de Consultors d’Instal·lacions (ACI) va celebrar la seva XVI Assemblea General Ordinària a la ciutat de Barcelona amb un rotund èxit. L’esdeveniment va atraure a 60 socis, destacant la participació activa i compromesa dels membres de l’associació.

Assemblea 2024 ACI

Durant l’assemblea, es va destacar l’activitat de l’ACI durant l’any 2023. Entre els punts més destacats, es va ressaltar el notable increment del 23% en el nombre de socis numeraris, consolidant així el creixement sostenible de l’associació. En l’actualitat, l’ACI compta amb un total de 31 enginyeries associades i 44 socis protectors, reafirmant la seva posició com a referent en el sector de les instal·lacions i continua amb el ferm compromís de millorar els plecs de contractació dels serveis de les enginyeries. Això, ha permès la possibilitat de reunir-se amb membres destacats de l’Administració com Infraestructures.cat o Autoritat Metropolitana de Barcelona i que, a banda del interès clar i manifest d’escoltar el punt de vista de l’ACI, han demostrat la voluntat inequívoca de implementar millores progressives.

El president de l’ACI, juntament amb la Junta Directiva, va dirigir l’assemblea amb transparència i compromís, informant els assistents sobre els èxits assolits i els reptes pendents. A més, es van presentar les línies generals del 2on Congrés Nacional d’enginyeria d’Instal·lacions que es celebrarà el 2 de juliol de 2024 a Barcelona.

“Estem molt satisfets amb els resultats que hem aconseguit durant l’any passat. L’increment del nombre de socis numeraris demostra la confiança i el reconeixement del nostre treball en el sector. Continuarem treballant amb dedicació per seguir impulsant la innovació i l’excel·lència en les instal·lacions”, va afirmar Julio Morá, president de l’ACI.

L’ACI reafirma el seu compromís amb la professionalitat, la qualitat i el progrés del sector de les instal·lacions, posant l’accent en la formació continuada i l’intercanvi de coneixements entre els seus membres.

Compartir:

Publicat per:

ACI

Dades de contacte