Èxit rotund a l’ ACI&Breakfast amb Endesa

El passat 27 de setembre, la llibreria Laie de Barcelona va ser l’escenari d’un esdeveniment informatiu i participatiu de gran rellevància per als associats de l’ACI. Batejat com “Endesa: Gestió dels nous Suministres”, aquest ACI&Breakfast va atraure l’atenció de 30 enginyers consultors d’instal·lacions, que van tenir l’oportunitat d’explorar els processos que envolten la gestió dels nous suministres d’energia elèctrica.

230927 ACI&Breakfast Endesa

L’acte va ser organitzat per l’Associació de Consultors d’Instal·lacions amb Endesa com a convidada, amb l’objectiu de donar a conèixer els procediments que cal dur a terme des de la petició inicial fins a la instal·lació efectiva dels comptadors elèctrics. L’activitat va ser concebuda com una oportunitat per aclarir dubtes i compartir coneixements sobre aquesta complexa tasca.

Durant l’esdeveniment, dos experts d’Endesa van prendre la paraula per explicar els detalls dels processos de gestió dels nous suministres. Van oferir una visió exhaustiva sobre els passos que cal seguir, van explicar com fer-ho online en cadascuna de les etapes involucrades en la obtenció de suministres energètics. Els assistents van tenir l’oportunitat de fer preguntes i aclarir dubtes directament amb els especialistes de l’entitat.

Un aspecte destacable de l’ACI&Breakfast va ser la participació activa dels assistents. Els 30 enginyers consultors d’instal·lacions van aprofitar l’ocasió per compartir les seves pròpies experiències i traslladar les dificultats, incidències i entrebancs que sovint es troben durant els processos de gestió de nous suministres. Aquesta interacció va enriquir la sessió amb valuosos aportacions i solucions pràctiques.

Després de la xerrada participativa, es va oferir un esmorzar als assistents, que van tenir l’oportunitat de continuar les discussions de manera informal i establir connexions amb altres professionals del sector. L’ambient distès i col·laboratiu va afavorir la interacció i el networking entre els participants.

Compartir:

Publicat per:

ACI

Dades de contacte