ACI firma un acord de col·laboració amb Construmat

  • 21 – 23 MAIG 2024
  • RECINTE GRAN VIA – BARCELONA

L’Associació de Consultors d’Instal·lacions (ACI) es complau a anunciar la seva associació amb CONSTRUMAT, la fira líder a la indústria de la construcció. Aquest acord representa un pas significatiu cap endavant en el compromís d’ambdues organitzacions de fomentar la innovació i l’intercanvi de coneixements al sector de la construcció.

Logo Construmat blau

En virtut d’aquesta col·laboració, ACI serà present a l’àrea de Workshops de CONSTRUMAT, que se celebrarà del 21 al 23 de maig del 2024 a Barcelona. Els socis protectors d’ACI que han expressat interès tindran l’oportunitat de participar activament en aquests tallers, compartint la seva experiència i coneixements especialitzats en instal·lacions amb els assistents a la fira.

“Estem emocionats d´unir forces amb CONSTRUMAT en aquesta iniciativa que estem segurs que ens aportarà visibilitat per continuar creixent i avançant en la defensa de la figura de l´Enginyer Consultor”, va declarar Julio Morá, president d´ACI. “Esperem que la nostra participació als Workshops enriqueixi l’experiència dels assistents i promogui la innovació a la indústria de la construcció”.

Si vols visitar Construmat pots descarregar aquí la teva entrada gratuïta:

Compartir:

Publicat per:

ACI

Dades de contacte