El pròxim 25 de Novembre organitzarem una jornada orientada a les solucions HVAC

Vitamina ACI - Solucions HVAC i renovables en habitatges Passivhaus

 

 

FORMAT ON LINE DIJOUS 25/11/21 a les 17:30h

El pròxim 25 de Novembre a les 17:30h organitzarem una jornada en format en línia orientada a les solucions HVAC. Parlarem de com està evolucionant el mercat de l'habitatge, al qual van dirigides les noves promocions i quines solucions HVAC i d'energies renovables hauran d'incloure aquestes noves edificacions per a considerar-se PassivHaus.

Panasonic i ORKLI GROUP ens donaran la seva visió com a fabricants especialistes en aquests tipus de  tecnologies.

 Albert Colomer  és consultor d'instal·lacions integrals de l'edificació. Passivhaus Designer a SJ12 Enginyers. És expert en eficiència en edificis de consum energètic nul nZEB.
Ens explicarà el paper a exercir per les enginyeries en aquest webinar destinat a les PassivHaus.
 
 
 
 
 Clara Lorente és responsable de l'Àrea de Sostenibilitat i Eficiència Energètica del Grup LOBE, una promotora d'habitatge col·lectiu que porta certificant Passivhaus tots els edificis que lliura des de 2018. Recentment han aconseguit la fita de sobrepassar els 1000 habitatges certificats Passivhaus, la qual cosa suposa més del 70% de
tota la superfície certificada Passivhaus a Espanya.
 
 
 
  Micheel Wassouf  d'ENERGIEHAUS  ARQUITECTES i membre de la Comissió científica del Passivhaus Institut. Ha treballat com a arquitecte en diversos països europeus centrat en el disseny d'edificis passius i projectes d'alta eficiència energètica, basat en l'estàndard Passivhaus. És el primer expert a Espanya a ser acreditat com a certificador oficial d'edificis Passivhaus.