NEIX El 1r CONGRÉS D’ENGINYERIA D’INSTAL·LACIONS

 

Barcelona, 9 de Juliol del 2019. L’Associació de Consultors d’Instal·lacions (ACI) organitza el 1r Congrés d’Enginyeria d’Instal·lacions. L’esdeveniment tindrà lloc el dia 5 de Novembre del 2019 al World Trade Center Barcelona, amb l’objectiu de generar un nou espai d’intercanvi de coneixement i experiència que es converteixi en referent per als consultors d’instal·lacions i altres agents relacionats amb el món de l’edificació.

En 3 sales amb capacitat total de fins a 300 persones es programaran conferències i taules de debat de forma simultània durant tot el dia. L’agenda del congrés s’ha dividit en tres espais – Innovem, Millorem i Compartim – cadascun d’ells destinat a una tipologia de contingut i amb un objectiu concret.

A l’espai Innovem es presentaran les últimes solucions tecnològiques, les més innovadores, tractant temes com el Smart Building o el BIM.

A l’espai Millorem es proporcionaran eines útils relacionades amb la gestió empresarial, la gestió d’equips i la retenció del talent.

Finalment, l’espai Avancem abordarà temes d’anàlisi de tendències i evolució del disseny d’instal·lacions i de l’edificació en general.

A més, en l’espai Compartim, una sala diàfana de 700 m2 amb vistes al Port de Barcelona, acollirà la zona d’exposició i restauració amb més de 15 estands dels principals fabricants del sector, una zona reservada als mitjans de comunicació especialitzats i una zona de descans i Networking, preparada per a reunions que requereixen un ambient més tranquil.

El Xavi Martínez, actual president d’ACI senyala que “Està suposant un repte organitzar aquesta primera edició del CEI però crèiem que era necessari crear un entorn on s’agrupessin les darreres tendències d’un sector cada cop més tecnològic i vanguardista. Pensem que tindrà una bona acollida i esperem poder organitzar noves edicions del CEI en el futur. El nostre objectiu és aconseguir la consolidació d’aquest nou punt de trobada i generació de negoci del món de l’edificació i esperem que en sigui la primera de moltes.”

 

 

 

FITXA TÈCNICA 1r CONGRÉS D’ENGINYERIA D’INSTAL·LACIONS

5 de novembre de 2019 de 10:00h a 20:00h

Word Trade Center (Moll de Barcelona)

 

 

Sobre l’ACI

Al juliol de 2008 neix l’Associació de Consultors d’Instal·lacions (ACI) amb l’objectiu de disposar d’una eina de representació conjunta per al col·lectiu de professionals de la consultoria d’Instal·lacions davant els diferents agents que intervenen en el procés de l’edificació.

Amb més de 50 empreses associades, entre enginyeries i patrocinadors, l’ACI dóna servei a més de 300 professionals del sector. A l’octubre de 2018 es va celebrar el 10è Aniversari de l’entitat en un acte al Caixa Fòrum de Barcelona que va reunir a 150 persones vinculades al sector. En aquests deu anys hem organitzat més de 75 activitats, 50 de les quals han estat de caire tècnic, amb una assistència de més de 1500 persones.

www.acicat.org

 

 

 

Adjunts:
Descarregar aquest arxiu (NPR_190709_Avance_IC_CT.pdf)NPR_190709_Avance_IC_CT.pdf[ ]423 kB