Acord de col·laboració pel qual ACI passa a formar part d'una manera més activa en REBUILD

 

L’Associació de Consultors d’Instal·lacions i  Rebuild  han renovat i ampliat l'acord de col·laboració pel qual ACI passa a formar part d'una manera més activa en la  organització de REBUILD

Barcelona, juliol 2020- El pròxim 29 de setembre i fins a l'1 d'octubre tindrà lloc el Rebuild en el CCIB de Barcelona. Serà el punt de trobada dels professionals del sector per a establir el full de ruta del futur, amb noves formes d'edificació que apostin per la industrialització, la digitalització, la sostenibilitat dels nous materials i la descarbonització del sector.

ACI serà qui s'encarregui d'organitzar un dels Summit en el marc del Congrés Nacional d'Arquitectura Avançada i Construcció 4.0 sota el títol “Eficiència & Salubritat: El futur de les instal·lacions”.

Rebuild se celebrarà amb el Congrés Nacional d'Arquitectura Avançada i Construcció 4.0 amb més de 260 ponents, 4 auditoris, 10 verticals per sector i 3 workshops professionals. S'esperen més de 9.000 professionals, arquitectes, arquitectes tècnics, promotors, constructors, enginyers i instal·ladors.

Sobre ACI:

ACI neix en 2008 per iniciativa d'un grup de consultories catalanes amb l'objectiu de disposar d'una eina de representació conjunta per al col·lectiu de professionals.

Té com a missió atorgar prestigi a la professió, donant suport i promovent la imatge de les consultories, expressar el punt de vista del col·lectiu, vetllant pels seus interessos de futur i vetllar per l'ètica i dignitat professional dels seus membres i treballar per a fer-la extensiva a tota la comunitat professional.