L’Associació de Consultors d’Instal·lacions inclou com a nou soci protector del 2019 a PANASONIC

 

 

PANASONIC es converteix en nou soci protector d'ACI, Associació de Consultors d’Instal·lacions

 

Durant el mes d’Abril es va formalitzar, per part de Junta, l’admissió d’un nou soci a l’ACI. En el 2019 entrarà a col·laborar amb l’Associació de Consultors d’Instal·lacions, PANASONIC, com a nou soci Protector en modalitat complerta. 

Panasonic, líder en solucions d'aire condicionat i calefacció, disposa de centres de producció i I+D, i ofereix sistemes avançats i d'alta eficiència per edificis residencials, comercials o industrials. 

El Sr. Francisco Perucho, Director General de la divisió de climatització de Panasonic per Espanya i Portugal i Xavier Martínez, President d'ACI, han promogut aquest acord per tal d’iniciar una etapa de treball conjunt amb la voluntat de prestigiar i defensar la professió, afavorint la millora en la qualitat tècnica del col·lectiu que representen i promoure les noves tecnologies eficients de climatització dins de l’ACI.  

Amb aquest objectiu, Panasonic organitzarà de jornades tècniques pels associats de l'ACI i podrà publicar articles tècnics a la web de l’Associació per poder donar a conèixer les tecnologies més innovadores, eficients a més de  favorables amb el medi ambient. Panasonic també començarà a formar part del grup de Treball de Gestió en el pròxim Congres d’Enginyeria de Instal·lacions que tindrà lloc el novembre a Barcelona.

ACI els hi dóna la benvinguda tot esperant que, amb aquest acord, s’iniciï una etapa de treball conjunt amb la voluntat de prestigiar i defensar la professió, afavorint la millora en la qualitat tècnica del col·lectiu que representen.