"Sistemes Centralitzats a 2 tubs per a calefacció i ACS amb generació mitjançant Aerotèrmia".

 
Keyter, disseny i fabricació d'equips de Climatització, organitza en colaboración con Uponor, líder en terra radiant, geotèrmia, canonada multicapa, climatització Invisible, lampisteria i PEX un Webinar exclusiu sobre: Sistemes Centralitzats a 2 tubs per a calefacció i ACS amb generació mitjançant Aerotèrmia.
 
220121 Keyter
 

Webinar online dia 27 de gener a les 10:30h

Inscripcions: https://go.eu.uponor.com/l/901631/2021-12-21/7yxzl

Segons dades de fonts oficials, actualment el 65.8% de l'energia consumida al sector residencial a Espala correspon a sistemes de calefacció i aigua calenta sanitària.

Per això, millorar l'eficiència energètica de la generació, cercant equips com l'aerotèrmia que combinen un ús renovable de l'energia i l'increment del rendiment de la distribució de l'energia seran clau.

Uponor i Keyter tenen el plaer d'organitzar un Webinar fruit de la col·laboració dels nostres experts Jose Jesús Arboledas, Responsable de Formació i Projectes Especials de Keyter i membre Ashrae Spain Chapter i Sergio García, Segment Manager Residential Uponor Iberia on s'exposaran casos reals per explicar les diferents opcions disponibles per al disseny i l'execució d'instal·lacions centralitzades de calefacció i ACS.

La bomba de calor es configura doncs com una solució per a la producció d'ACS centralitzada altament eficient i de caràcter renovable en tenir una menor empremta de carboni que altres solucions alternatives al mercat com podrien ser les que usen gas natural. A més, redueix el cost de les instal·lacions i les fa més segures en eliminar la instal·lació de gas. En ser centralitzada, ocupa menys espai a coberta i redueix significativament les despeses d'instal·lació i manteniment.

Keyter té una gamma dissenyada específicament per a aquest tipus d'aplicacions. Bombes de calor ARGIA aire-aigua d'alta temperatura per a climes càlids amb altes prestacions també per a condicions mitjanes. Amb capacitat per subministrar aigua a alta temperatura +65oC podent acumular ACS a 60 o C fins i tot amb temperatures exteriors de 5 oC. A més, disposa d'un sistema de recuperació de calor de gasos calents per a ACS. Els equips Argia de Keyter estan disponibles amb intercanviador de plaques o multitubular i disposen d'una alta eficiència energètica estacional gràcies a la tecnologia multi-scroll.