La solució integrada de Samsung per a calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària.

ClimateHub de Samsung, comoditat durant tot l'any

 

SINF 210176 samsung encap

 

 

Madrid – 21 de setembre de 2021. El ClimateHub de Samsung possibilita el confort climàtic definitiu en la llar: la solució integrada de Samsung per a calefacció, refrigeració i aigua calenta sanitària. Amb una instal·lació senzilla, una posada en marxa sense complicacions, funcionament silenciós i connectivitat intel·ligent,

 
 
 
La Aerotermia és un sistema de calefacció basat en la tecnologia de bomba de calor que és capaç d'absorbir l'energia continguda en l'aire exterior i calefactar així l'habitatge, aigua calenta sanitària i fins i tot produir refrigeració a través d'aire condicionat a l'estiu. Això s'aconsegueix aprofitant les propietats del refrigerant que utilitza, que fins i tot a temperatures exteriors molt baixes, és capaç d'evaporar-se en l'exterior i condensar-se en el circuit de calefacció cedint calor a l'aigua que després farem circular bé per sòl radiant, radiadors de baixa temperatura. A més, avui dia, part de l'energia que és capaç de produir aquest equip es considera energia renovable atès que per cada kw elèctric que consumeix és capaç de produir de l'ordre d'entre 4 i 5 kw tèrmics.
 
 
Per això, ClimateHub de Samsung garanteix la comoditat a casa tot l'any, independentment de la temperatura exterior. És una solució integrada per a calefacció i aigua calenta sanitària construït entorn d'un Hidro kit amb dipòsit compacte integrat i de fàcil instal·lació. Gràcies al silenciós funcionament de la unitat exterior de la bomba de calor, la comoditat a casa és encara major. A més, amb la connectivitat intel·ligent, mantenir el confort en la llar és molt més senzill que abans.
 
 
Disseny compacte i connectivitat intel·ligent
 
Amb un disseny compacte, la solució ClimateHub de Samsung es basa en un Hydro kit amb dipòsit compacte integrat, amb un gran volum d'aigua calenta sanitària de 200 L o 260 L. El disseny compacte i modular permet la integració directa en la cuina o el safareig.
 
 
A més, la solució ClimateHub de Samsung es pot controlar en remot amb l'app de Samsung SmartThings. Des d'encendre-ho i apagar-ho, controlar les funcions i programar les seves operacions des de qualsevol lloc i en qualsevol moment.
 
 
En concret, la solució de climatització disposa d'un control tàctil i intuïtiu de múltiples opcions d'idioma i pantalla a color de gran lluminositat per a les funcions d'ajust de temperatura, supervisió energètica, configuració d'horari d'estiu i supervisió ràpida d'errors. El control tàctil permet a l'usuari gestionar ajustos de temperatura diferents per a cada zona; d'aquesta manera, els radiadors d'alta temperatura i el sòl radiant de baixa temperatura poden emprar-se amb major eficiència. Amb el kit Wi-Fi opcional pot controlar les diferents funcions del sistema, inclosa la regulació i supervisió de fins a 16 unitats interiors, mitjançant l'app Samsung SmartThings.
 
 
 
Integrable amb Smart Grid i sistemes de producció fotovoltaica
 
 
El sistema ClimateHub de Samsung és capaç de rebre un senyal de la instal·lació fotovoltaica per a aprofitar a cada moment l'energia gratuïta del sol. En un dia fred però assolellat, l'equip de Samsung és capaç d'integrar-se amb la instal·lació de producció fotovoltaica elevant la seva consigna de temperatura i emmagatzemada calor gratuïta en l'habitatge reduint així al màxim el consum en calefacció.
 
D'altra banda, aquest equip és capaç també de rebre un senyal de la companyia sumistradora a través de l'entrada Smart Grid i així modificar el seu comportament en funció dels preus de l'electricitat a cada moment i reduir la factura energètica.
                                                              
 
Funcionament silenciós i manteniment senzill
 
Per a complir amb els requisits acústics, cada vegada més estrictes, ClimateHub de Samsung permet reduir els nivells de soroll utilitzant la manera de funcionament silenciós de 4 passos. Segons el model específic i les condicions particulars de funcionament, és possible aconseguir nivells de fins a 35 dB(A). A més, el seu manteniment és senzill, ja que disposa d'una finestra de servei situada còmodament i opcions intuïtives disponibles mitjançant targeta Micro SD o l'app mòbil Samsung S-Checker, la solució de problemes i la posada en marxa poden efectuar-se fàcilment davant de la unitat.
 
 
Amb una instal·lació senzilla, funcionament silenciós i connectivitat intel·ligent, Samsung aposta per facilitar una major comoditat tant per als instal·ladors com per als usuaris en la seva llar. És per això, que ClimateHub està disponible, en funció a les necessitats, en una configuració Bufó, Split i també, ClimateHubTDM Plus.
 
 
 
ClimateHub Bufó
 
La configuració ClimateHub Mico consta d'una única unitat exterior que inclou el sistema hidràulic i diposito integrat (200 o 260l), facilitant la instal·lació i l'ús. El potencial del sistema pot maximitzar-se connectant-lo a Smart Grid o al sistema fotovoltaic (PV).
 
 
ClimateHubSplit
 
La configuració ClimateHub Split consta d'una única unitat exterior connectada per canonades de refrigerant al Hydro kit amb dipòsit integrat (200 o 260l). Per a maximitzar el seu potencial, el sistema pot connectar-se a la Smart Grid o al sistema fotovoltaic (PV).