La fabrica de Panasonic a la Rep. Checa, va començar a fabricar bombes de calor fa 3 anys

 

Panasonic amplia la seva fabricació de bombes de calor a la República Txeca

 

11 d'abril de 2022 – La producció sostenible de bombes de calor aire-aigua a Europa serà 4 vegades major en 2022 en comparació amb 2019,

Annotation 2022 03 29 185535

 

 

La fàbrica de Panasonic en Pilsen, República Txeca, va començar a fabricar bombes de calor aire-aigua fa 3 anys. El treball de producció en aquesta fàbrica de Panasonic ha anat en constant augment, en part per la creixent demanda, any rere any, de la seva solució de bombes de calor aire-aigua, Aquarea.

Segons el European Heat Pump Market and Statistics Report [informe de mercat i estadístiques sobre bombes de calor a Europa], que inclou dades de 21 països europeus, les vendes de bombes de calor a Europa van créixer un 7,4 % en 2020, amb 1,62 milions d'unitats venudes, la qual cosa suposa un nou rècord de vendes malgrat la pandèmia. Des que Panasonic va començar a fabricar bombes de calor a la fàbrica de Pilsen en 2018, l'empresa ha experimentat un augment constant en la seva capacitat per a poder satisfer les demandes actuals i la futura acceleració del creixement a Europa.

Les bombes de calor contribueixen a reduir en 9,16 milions de tones anuals les emissions de CO₂ a la UE i, segons l'Agència Internacional de l'Energia, podrien suposar un estalvi anual de 1800 milions de tones de CO₂ en els sectors industrial i de la construcció.

Segons paraules del director general de Panasonic Heating & Cooling Solutions Europe, Enrique Vilamitjana: «A Europa, la demanda de la tecnologia de bombes de calor ha estat molt elevada en els últims anys, però actualment estem observant una autèntica acceleració. Europa està molt conscienciada amb el canvi climàtic i existeix una clara voluntat de renovar i construir habitatges mediambientalment sostenibles. D'aquesta manera, els nostres productes de climatització continuaran ajudant consumidors i proveïdors a reduir la seva petjada de carboni. En cooperació amb la nostra divisió d'I+D en climatització d'Alemanya, comptem amb la capacitat de dissenyar i produir bombes de calor que satisfan les creixents necessitats dels nostres clients europeus».

Per a més informació sobre Panasonic, visiti https://www.aircon.panasonic.eu/ES_es/

 

Blog: https://www.aircon.panasonic.eu/ES_es/blog/

Segueix-nos a:

LinkedIn:

https://www.linkedin.com/company/panasonic-heating-and-cooling-solutions-europe/

Facebook:

www.facebook.com/PanasonicHeatingCoolingEU/?ref=py_c

Twitter:

https://twitter.com/PanasonicHC_es

Youtube:

https://www.youtube.com/user/PanasonicAirCon

Instagram:

https://www.instagram.com/panasonic_heatingcooling_eu/?hl=es