Des de l'1 de juliol, Montserrat Bayés assumirà la direcció general de Hager Sistemes

 

Montserrat Bayés assumirà la direcció de Hager

 

A partir de l'1 de juliol d'enguany, Montserrat Bayés assumirà el càrrec de directora general de Hager Sistemes S.A.O., substituint en el càrrec a Lluís Garriga, líder del Grup Hager a Espanya i Portugal (Zona Ibèria), qui cessarà per jubilació el pròxim 30 de juny del 2023 després de més de trenta anys al capdavant de la direcció general.

Amb formació com a enginyera per la UPC i Màster en direcció de màrqueting i vendes per EAE Business School, Bayés ha desenvolupat tota la seva carrera professional en multinacionals del sector elèctric des de fa més de vint-i-cinc anys i es va incorporar a Hager l'any 2008, per la qual cosa compta amb una àmplia experiència professional en el sector.

Des del 2010 ha liderat la Direcció de Màrqueting a nivell Ibèria i en el 2020 va assumir la direcció de l'equip de vendes Espanya, creant així sinergies per a reforçar l'orientació al client i mantenir el focus en les exigències del mercat espanyol. Sota el lideratge de Lluís Garriga, Hager Group ha establert fortes posicions de mercat, ampliat la seva petjada industrial i desenvolupat equips locals a la regió durant les últimes tres dècades.

En els últims anys, les àrees de mercat d'Ibèria han aconseguit un creixement rendible, al mateix temps que han adoptat la digitalització i els nous models operatius per a l'èxit futur. Amb aquest nomenament Hager Group continua apostant per l'intercanvi i el desenvolupament de talent entre diferents funcions i mercats i diposita la seva confiança en la visió estratègica dels seus directius per a continuar desenvolupant solucions que aportin valor als seus clients, que ajudin a entendre què és el que més necessiten i a explorar oportunitats de col·laboració mútua.