2n Webinar ACI - NEW NORMAL - Com seran els hospitals post-covid?

200609_2NN_Hospitals_Cartell_600x400_CT_LOGOS
Categoría
Jornades ACI
Fecha
09/06/2020 16:30
Teléfono
693840127 / 930 012 260
E-mail
Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
Sitio web

NEW NORMAL: Com seran els hospitals post-covid?

ACI posa en marxa un nou cicle de webinars amb els que pretén generar un espai per parlar de la represa de l’activitat en el sector i analitzar sota quins nous paràmetres s'haurà de treballar en aquesta “nova normalitat” que sembla que ha arribat per quedar-se.

Després de l'èxit del primer webinar sobre la tornada a les oficines, arraquem amb aquest segon on ens centrarem més en l'experiència d'empreses que han participat en el condicionament d'espais hospitalaris durant la crisi del Covid19. La transformació d'Hospitals a MegaHospitals. Com hauran de ser els Hospitals a partir d'ara? Quin seran els condicionants i criteris a l'hora de dissenyar-ne les instal·lacions? 

Per parlar de tot això i més comptarem amb la presència del Sr. Ramon Torrents com a representant d'arquitectes, del Sr. Àngel Sánchez com a representant d'enginyeria i del Sr. Marc Jaumà, Cap de Serveis Generals de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

També participarán amb nosaltres el Sr. Roberto Rodríguez, Business Development Manager de TROX ESPAÑA i el Sr. Javier González Canillas, enginyer de producte Applied de DAIKIN per tal de contribuir a la sessió amb les seves experiències en processos de transformació d'instal·lacions no hospitalàries a hospitalàries i la seva opinió sobre cap a on creuen que s'encamina el disseny aquest tipus d'elements, tenint en compte l'escenari post-covid.


RAMON TORRENTS PAIRÓ                  ÀNGEL SÁNCHEZ VAQUÉ                      MARC JAUMÀ CLASSEN

Soci d'Estudi PSP Arquitectura           Director de Projectes JG Ingenieros             
 Cap de Serveis Generals de 
                                                                                                                    l'Hospital Universitari Germans
                                                                                                                                  Trias i Pujol 

                                                 


                      ROBERTO RODRÍGUEZ                       JAVIER GONZÁLEZ
               Business Development Manager                 Enginyer de producte Applied
                         de TROX ESPAÑA                                     de DAIKIN
                                     


 

 

  INSCRIPCIONS

 

Farem servir la plataforma ZoomUn cop rebuda la petició d'inscripció al Webinar, us farem arribar l'enllaç per unir-vos-hi el dia i hora indicats.

Qualsevol problema amb el link de les inscripcions podeu enviar un correu amb la vostra participació a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.

 
 

Todas las fechas

  • 09/06/2020 16:30

Powered by iCagenda