Les bombes de calor Vitocal ideals per a la renovació de la llar amb la màxima eficiència

 

Viessmann llança nova gamma d'innovadores bombes de calor Vitocal 150/151-A i Vitocal 250/252-A: ideals per a la renovació de la llar amb la màxima eficiència

220054 VIESMANN Vitocal de Viessmann 200x300

Substituir una vella caldera de gas o gasoil per una moderna bomba de calor Vitocal és ara molt senzill

Les noves bombes de calor monobloc són especialment dissenyades per a la rehabilitació: aconsegueixen temperatures de sortida de fins a 70 °C - fins i tot amb temperatures exteriors de menys 10 °C i, en general, permeten continuar utilitzant els radiadors existents. A més, les noves bombes de calor impressionen per la seva alta eficiència energètica, la seva reduïda grandària i el seu còmode funcionament mitjançant App. El sistema hidràulic patentat Hydro Autocontrol permet una ràpida instal·lació i posada en marxa.

Climate Protect+++: Protecció del medi ambient i el clima


Amb un COP superior a 5,2 (A7/W35), les noves bombes de calor generen, a partir d'un quilowatt hora d'electricitat, fins a cinc vegades la quantitat d'energia en forma de calor que s'aporta per a la calefacció i la producció d'aigua calenta sanitària gràcies a la calor continguda en l'aire exterior. El refrigerant "verd" R290 (propà) utilitzat és extremadament respectuós amb el medi ambient i té un GWP (potencial d'escalfament global) especialment baix, de 0,02 (segons la IPPC AR6).

OptiPerform: Funcionament amb la màxima eficiència

Amb l'innovador sistema hidràulic Hydro Autocontrol, les noves bombes de calor funcionen de manera fiable i amb la màxima eficiència durant tota la seva vida útil. Hydro Autocontrol també permet reduir considerablement el temps d'instal·lació en comparació amb altres sistemes convencionals. El disseny únic del sistema hidràulic no sols garanteix que el tècnic especialista pugui muntar les unitats amb OptiPerform molt més ràpid i, per tant, més rendible. També ocupen molt menys espai, ja que són fins a un 60% més compactes que altres sistemes similars.

Service Link: Resposta més ràpida en cas de necessitat d'assistència tècnica

Les noves bombes de calor Vitocal estan sempre connectades al servei tècnic de Viessmann gràcies a Service Link i sense cap cost. La informació seleccionada, com els codis d'avaria i un resum dels mòduls de control i expansió instal·lats, es transmet automàticament a Viessmann per a permetre una millor assistència en cas d'avaria. El mantenidor pot prendre immediatament les mesures necessàries. Això elimina els desplaçaments innecessaris, la qual cosa estalvia temps i diners.

Super Silent: silenciós com un murmuri, en funcionament amb càrrega total i parcial

Gràcies a Advanced Acoustic Design+, les bombes de calor Vitocal, models 250/252-A, es troben entre les més silencioses del seu tipus. El ventilador està optimitzat quant a so. En combinació amb un control de velocitat intel·ligent, garanteix una reducció significativa del soroll de l'aire durant el funcionament amb càrrega total i parcial. Això significa que la unitat exterior també es pot instal·lar en àrees amb gran densitat de construccions, com en una zona de cases adossades o prop del límit de la propietat.

Viessmann One Base: l'ecosistema combina components i serveis digitals


La plataforma integra totes les solucions de llar intel·ligent que ja estan en ús, sense problemes i de manera sense fil. I pot agregar fàcilment altres serveis i dispositius segons sigui necessari, com un nou Wallbox per a carregar el seu automòbil elèctric. Amb Viessmann One Base, equipi la seva llar amb un sistema d'energia ampliable i escalable que li ofereix perspectives a llarg termini. La innovadora Viessmann One Base connecta perfectament les noves bombes de calor amb altres components del sistema, com una instal·lació fotovoltaica Vitovolt, unitats d'emmagatzematge d'energia i els serveis digitals, com l'App ViCare per als usuaris del sistema i l'eina de servei ViGuide per als instal·ladors i mantenidors. Beneficis: Menys consum d'energia, una menor petjada de CO₂ i una visió general sempre actualitzada dels costos de funcionament.

Avantatges de les noves bombes de calor Vitocal:

 • Temperatura de sortida de 70 °C
 • Instal·lació molt més ràpida
 • Temps de resposta més ràpids en cas de necessitat d'assistència tècnica
 • Una única aplicació de funcionament i servei per a tots els generadors de calor (des de la caldera de condensació a gas fins a la bomba de calor)

Avantatges per a l'usuari:

 • Reduïts costos de funcionament gràcies a l'alta eficiència de la bomba de calor
 • Opti Perform garanteix un funcionament fiable amb alta eficiència
 • Respectuosa amb el medi ambient gràcies a l'ús del refrigerant natural R290
 • El sistema integrat de gestió de l'energia garanteix la màxima eficiència en el consum i els costos d'energia
 • Un 60% menys d'espai requerit en comparació amb models similars
 • Maneig senzill a través de l'app ViCare

Dades tècniques:

 • Potència: de 2,6 a 14,9 kW (per a A7/W35)
 • Valor COP (coeficient de rendiment): > 5,2 (per a A7/W35)
 • Temperatura màxima de sortida: 70 °C
 • Capacitat del dipòsit: 190 l (models 151/252-A)