Confort dels usuaris, màxima qualitat de l'aire interior i estalvi energètic

Roof Top Hitecsa al Centre Comercial Oasiz

 210220 HITECSA Roof top en Centro Comercial Oasiz 1 200x300

Els roof top de Hitecsa han estat els equips triats per a donar servei de climatització a algunes de les botigues del Centre Comercial Oasiz de Madrid, com són Mango, Kiwoco i Gemo. Oasiz Madrid, el resort que revoluciona el sector de l'oci, inaugurat el passat 1 de desembre, compta amb els RT de Hitecsa amb recuperació de calor activa, gammes d'alta eficiència, per a instal·lar en les cobertes d'edificis i amb una potència total de 341 kW en fred i 362 kW en calor.
 
Equipats amb ventiladors axials hermètics amb motor EC, preparats per a intempèrie, de molt baix nivell sonor i ventiladors interiors tipus plug fan també amb motor EC i comportes motoritzades, aquestes unitats tenen l'objectiu d'oferir una màxima eficiència energètica i ser respectuosos amb el medi ambient.
 
Confort dels usuaris, màxima qualitat de l'aire interior i estalvi energètic per a centres comercials, els Roof Top de Hitecsa aconsegueixen aquests objectius mitjançant l'avançat sistema de regulació que porten incorporat.
 
Oasiz Madrid és un lloc únic on viure una experiència amb els cinc sentits en un entorn incomparable.