L'empresa familiar porta més de 25 anys participant en els esports d'hivern.

Viessmann & FC Bayern - ampliació d'una reeixida aliança a Europa

210202 viessmann acord Bayern 200x300

El patrocini del FC Bayern de Munic, campió alemany de títols, s'ha convertit en part important del compromís de Viessmann amb l'esport. La col·laboració internacional d'aquests dos jugadors mundials, tots dos líders de mercat en les seves respectives indústries, va començar a la Xina, on Viessmann es va convertir en el partner regional oficial del FC Bayern en 2018. Es van dur a terme una àmplia gamma d'activitats en nombroses escoles de futbol i tornejos locals. En resposta a aquesta reeixida col·laboració, Viessmann va ampliar el seu compromís amb el FC Bayern a la regió del sud-est asiàtic en 2021.
 
Ara en el 2021, Viessmann s'ha convertit en el col·laborador oficial del FC Bayern de Munic per a climatització a Europa, dins dels sectors de calefacció, aire condicionat, refrigeració i ventilació. Aquesta ampliació de la col·laboració comprèn els països: Espanya, Rússia, Polònia, França i Benelux.
 
El futbol és una passió mundial i la necessitat de lluitar globalment pels objectius climàtics s'està convertint en una realitat en la consciència de la persones. Aquí és exactament on dues marques fortes poden contribuir, unint la passió per l'esport i la millor tecnologia d'estalvi en la climatització. L'objectiu de la col·laboració és promoure l'ús sostenible dels recursos per a les generacions futures. Per a Viessmann, la sostenibilitat està en el centre del seu propòsit corporatiu "We create living spaces for generations to come".
 
Creiem que la cooperació de Viessmann amb l'FC Bayern permetrà destacar la nostra capacitat de proporcionar les solucions adequades utilitzant energies renovables (aerotermia, fotovoltaica, ventilació) per als usuaris finals, així com ser un proveïdor de solucions clau per a les empreses. Igual que l'FC Bayern, Viessmann es presenta com un equip que ofereix la solució perfecta - one team, one solution.
 
Vídeo