Aquests sistemes permeten un disseny personalitzable amb diverses configuracions

 

Panasonic presenta la nova sèrie de Chillers ECOi-W R32

220059 PANASONIC Chillers ECOi W 1

  • Disponible en opcions de bomba de calor reversible o només de refrigeració
  • Deu grandàries diferents, de 50kW a 170kW
  • Alta eficiència estacional amb refrigerant R32
  • Alta qualitat i sostenibilitat
  • Disseny personalitzable

3 de juny de 2022 - Panasonic Heating & Cooling ha llançat la seva nova sèrie de Chillers ECOi-W R32. La gamma ofereix una selecció de capacitats des de 50kW a 176kW, en refrigeració; i des de 53kW a 182kW, en calefacció. Aquesta nova proposta és ideal per a aplicacions residencials, comercials i industrials a gran escala, com a hotels, oficines i hospitals. Aquests sistemes permeten un disseny personalitzable amb diverses configuracions per a adaptar-se a les diferents necessitats d'instal·lació.

Els nous Chillers ECOi-W de Panasonic compten amb uns nivells d'eficiència molt elevats gràcies a l'eficaç rendiment del compressor. Est, ha estat especialment dissenyat per al refrigerant R32, que té un potencial d'escalfament global (GWP) molt baix, al mateix temps que ofereix un rendiment molt potent.

Els sistemes HVAC estan disponible en 10 grandàries amb quatre estils de xassissos diferents, segons la capacitat de la unitat. Els nous Chillers ECOi-W R32 ofereixen una gamma de solucions que s'adapten a totes les necessitats, ja que estan disponibles en l'opció de bomba de calor reversible o en funcionament de només fred.

El disseny es pot personalitzar en funció de les necessitats del projecte, amb diverses configuracions de ventiladors, opcions acústiques o opcions hidràuliques, entre les quals s'inclou la possibilitat d'incorporar una bomba de velocitat variable que ajusta automàticament la seva velocitat en funció de la capacitat necessària.

Per a millorar l'experiència de l'usuari, les unitats estan equipades amb un control, molt fàcil d'usar mitjançant un senzill panell de control extern que mostra els paràmetres de funcionament i les alarmes. Per a optimitzar el servei i manteniment, les unitats poden controlar-se a través de la ECOi-W Cloud, a través del qual es poden notificar les alarmes, elaborar informes i visualitzar gràfics, entre altres funcions.

Per a més informació sobre Panasonic, visiti
https://www.aircon.panasonic.eu/ES_es/

220059 PANASONIC Chillers ECOi W 2