Dissenyada i desenvolupada per a donar una solució en la durabilitat de l'instal·lació

 

El Sistema NIRON PREMIUM d'Italsan
obté la classificació Classe 3

 210221 ITALSAN Niron premium 200x300

NIRON PREMIUM és la gamma canonades en PP-RCT que dona resposta a la degradació termo-oxidativa que es genera en les instal·lacions d'ACS, particularment en les canonades i accessoris de la zona d'acumulació i recirculació, on es realitzen els diferents tractaments de desinfecció, moltes vegades amb desinfectants amb clor.

En aquesta mena d'instal·lacions, tant les canonades metàl·liques com les polimèriques, sofreixen les conseqüències de la naturalesa oxidant d'aquests tractaments de desinfecció: Una reducció dràstica de la vida útil de la instal·lació.

La gamma PREMIUM, tant la canonada com els accessoris, ha estat dissenyada i desenvolupada per a donar una solució en la durabilitat de la instal·lació. Es fabrica en polipropilè copolímer random d'estructura cristal·lina modificada beta nucleada i reforçada en la seva capa intermèdia amb fibra de vidre.

L'obtenció de la classificació Classe 3 d'acord amb ASTM F876, havent superat positivament els assajos segons ASTM F2023, confereix al sistema NIRON PREMIUM una durabilitat de fins a 30 anys, molt per damunt a altres productes en el mercat que compten amb Classe 1.

Per a obtenir més informació visiti: 
NIRON PREMIUM | Canonades de polipropilè PP-RCT - Italsan