Col·labora com a patrocinador tecnològic a la Pista de Gel Javier Fernández

Mitsubishi Electric, partner tecnològic de la Pista de Gel Javier Fernández

 210219 MITSUBISHI Pista de hielo Javier Hernandez 200x300

  • La Pista de Gel Javier Fernández Academy estarà situada en la Plaça de Colón a Madrid fins al 9 de gener.
  • La pista de gel, dins del seu protocol anti COVID, comptarà amb Purificadors Mitsubishi Electric per a garantir un espai de confiança i la millor qualitat d'aire interior.

 

Madrid, 10 de desembre de 2021. Mitsubishi Electricempresa líder del sector de l'aire condicionat i la climatització al nostre país, col·labora de nou com a patrocinador tecnològic en la Pista de Gel Javier Fernández; campió mundial, medallista olímpic i sis vegades campió d'Europa de patinatge.

La pista de gel està situada a la Plaça de Colón a Madrid, que va obrir les seves portes el passat 26 de novembre i romandrà oberta fins al 9 de gener en horari d'11.00 a 22.00 hores.

Per descomptat, l'organització compta amb un elaborat protocol enfront del COVID-19, comptant amb purificadors d'aire de Mitsubishi Electricque garanteixen la millor qualitat de l'aire interior, ja que compten amb filtre HEPA i 4 etapes addicionals de filtrat i l'eficàcia del qual ha estat avalada per Allergy UK Foundation. D'aquesta manera, permeten realitzar el màxim de renovacions d'aire per hora garantint un ambient lliure d'impureses amb un aire net i saludable en espais de fins a 100 m², garantint així que la pista de gel sigui un «Espai de Confiança».

A més, la pista contempla altres mesures com a màscara obligatòria i guants; desinfecció de patins, dispensadors de gel hidroalcohòlic, reserva de plaça anticipada, sortida i entrades independents, proporció de calces de plàstic d'un sol ús a més de ser una activitat a l'aire lliure. A més, la pista de gel compta amb un vessant solidari, ja que el 10% de la recaptació es destinarà a DOWN ESPANYA per a facilitar la inclusió de les persones amb Síndrome de Down.
 
Amb aquesta col·laboració, Mitsubishi Electric posa de manifest novament el seu suport i compromís com a empresa líder al desenvolupament de projectes socioculturals inclusius, amb l'objectiu d'afavorir una societat cada vegada més justa i igualitària per a tots.
 
Tota la informació sobre horaris i venda d'entrades es podrà trobar a través d'aquesta web: www.pistadehielojavierfernandez.es
 
Perquè parlar de la millor qualitat d'aire interior és parlar de Mitsubishi Electric.
 
Cuida't, Cuida'ls. Sempre amb tu, Mitsubishi Electric.