El passat 11 de novembre es van lliurar els premis de la 6a edició Arquitectura Plus by Daikin

L'ACI PARTICIPA DE JURAT ALS PREMIS ARQUITECTURA PLUS by Daikin

211130 Daikin PremisArqPlus 200x300

El passat 11 de novembre es van lliurar els guardons de la sisena edició de Premis Arquitectura Plus by Daikin en una gala que va tenir lloc a Madrid. Es van concedir els premis de la categoria “Arquitectura i Interiorisme” i, com a novetat aquest any gràcies a la participació de DAIKIN, es van atorgar dos premis extraordinaris de la nova categoria de “Climatització”.

A la categoria “Climatització” es van registrar un total de 67 projectes. Han estat premiats els millors projectes de Climatització executats amb posterioritat a l'1 de gener de 2019 amb equips i solucions Daikin dins de les modalitats

1 - 'Projecte amb la solució de climatització més eficient'

2-  'Premi A+ al disseny d'instal·lació de climatització basat en la filosofia de treball col·laboratiu BIM'.

El jurat compost per David Pedrerol, Tresorer d'ACI; Javier Ara, President d'AEDICI; i Marcos Luengo, President de l'IDESIE Business School van ser els encarregats de designar els premis d'aquestes dues modalitats:

  • El Premi A+ by Daikin al projecte amb la solució de climatització més eficient: Hotel Teatro Albéniz de Madrid per part d'IKDI
  • Premi A+ by Daikin al disseny d'instal·lació de climatització basat en la filosofia de treball col·laboratiu BIM: KEY PLAN pel Projecte d'Instal·lacions Nave.com.