Ha estat triat per a climatitzar les instal·lacions d'un Centre de Salut en el sud d'Espanya

Kubic Next by Hitecsa en un Centre de Salut a Andalusia

22 HITECSA Centro de Salud en Andalucía 2 200x300

Un Kubic Next ha estat triat per a climatitzar les instal·lacions d'un Centre de Salut en el sud d'Espanya, gràcies a la seva màxima eficiència energètica i sostenibilitat, a més de comptar amb uns amplis límits de funcionament i un òptim comportament en condicions severes.

Per a aquest projecte s'ha triat  un KuNBi 55, amb modulo de recuperació de calor RCF. Es tracta d'un roof top aire-aire de la nova gamma creada per Hitecsa Cool Air, amb refrigerant R32 de baix PCA, ideal per a instal·lar en l'exterior (terrats, cobertes, etc.) de grans superfícies amb instal·lació de conductes d'aire.

Els models KuNB permeten tractar tot l'aire d'un local d'una manera contínua i uniforme, mantenint no sols les condicions termohigrométricas adequades, sinó també purificant l'aire i eliminant els gèrmens mitjançant la incorporació del mòdul Germiclean, així com els elements que poden aparèixer per causa de la pol·lució o de la contaminació. 

Hitecsa Cool Air destaca per  el desenvolupament de productes més eficients i respectuosos amb el medi ambient, i adaptant-se a tota mena d'instal·lació.

22 HITECSA Centro de Salud en Andalucía 200x300

22 HITECSA Centro de Salud en Andalucía 1 200x300