ULBIOS ha presentat al seu estand la tecnologia IoT d’ ULBIOS Water i ULBIOS Air

ÉXIT DE VISITANTS A L’ESPAI ULBIOS DEL CONGRÉS PER A SOLUCIONS INDUSTRIALS D’iOt

ULBIOS ha presentat la solució IoT de biosensorització i monitoratge de la qualitat de l’aigua que circula per un edifici a l'esdeveniment líder en innovació tecnològica i transformació industrial, que ha tingut lloc aquesta setmana a Barcelona.

22 italsan ULBIOS WATER

Barcelona, maig 2022 - ULBIOS ha participat com a expositor a l’IoT Solutions World Congress, l’esdeveniment de referència dedicat a solucions industrials més disruptives en Internet de les Coses (IoT), intel·ligència artificial i blockchain, celebrat a Barcelona aquesta setmana.

ULBIOS ha presentat al seu estand la tecnologia IoT d’ ULBIOS Water i ULBIOS Air per crear espais saludables, amb millor qualitat de l’aigua i de l’aire, a qualsevol tipus d’edificació, una proposta que ha atret a nombrosos visitants de la fira.

A més, ha dut a terme una demostració, al Catalonia.AI Demo Zone, sobre la solució ULBIOS Water, que integra la biosensorització i monitoratge de la qualitat de l'aigua que circula per un edifici, donant com a resultat el big data necessari per realitzar una anàlisi intel·ligent dels paràmetres de l'aigua en temps real. Aquesta informació és la que permet el desenvolupament d'una gestió predictiva del creixement de legionel·la i l'eficàcia dels tractaments de desinfecció, així com el seu impacte en components i xarxes.

ULBIOS Water és resultat de 7 anys interpretant dades reals d'instal·lacions en edificis, amb una expertesa de més de 800 Avaluacions Tècniques d'instal·lacions realitzades.

Per a més informació: www.ulbios.com