L'últim en eficiència energètica i connectivitat per a tota mena d'aplicacions.

Eurofred presenta el nou Catàleg de Climatització per a 2022 de Fujitsu amb més de 700 referències

220053 EUROFRED Catalogo 2022 FUJITSU 200X300

  • Fujitsu ha ampliat la seva gamma de productes amb 34 referències noves per a oferir als seus clients solucions a mida que garanteixin el màxim estalvi energètic, confort, seguretat millorada, fàcil instal·lació, més baix nivell sonor i una gran durabilitat.
  • El Catàleg 2022 de Fujitsu està format per una varietat de gammes de climatització, calefacció, refrigeració i aigua calenta, així com un total de 245 referències d'accessoris per a aquests equips.

Madrid, 30 de maig de 2022 – Eurofred, companyia que s'ha consolidat com un partner per a tots els professionals que requereixen una solució integral a les seves necessitats de climatització, aire industrial, qualitat ambiental interior i refrigeració, presenta el nou Catàleg de climatització per a 2022 de Fujitsu, amb l'últim en eficiència energètica i connectivitat per a tota mena d'aplicacions.

Fujitsu ha ampliat la seva gamma de productes fins a un total de 717 referències (472 equips i 245 accessoris) amb l'objectiu d'oferir a clients de tots els segments, solucions 360 que garanteixin el màxim estalvi energètic, confort, seguretat millorada, fàcil instal·lació, el més baix nivell sonor i gran durabilitat.

Una climatització més sostenible i eficient

En línia amb el seu compromís amb la sostenibilitat i l'estalvi, en el seu Catàleg 2022, Fujitsu renova la seva aposta per la aerotermia, una tecnologia ecològica, assequible, saludable i fàcil d'instal·lar i mantenir. En aquest sentit, destaca la nova gamma WATERSTAGE amb refrigerant R32, que brinda energia per a tota la llar garantint el màxim confort d'una forma neta i renovable.

Pel que fa als mòduls hidràulics de la gamma, Fujitsu ha millorat la seva eficiència d'intercanvi, ara, un 25% superior a la del model anterior. Les unitats exteriors, per part seva, compten amb un compressor Twin Rotary amb control lineal d'injecció de refrigerant, que permet aconseguir temperatures d'aigua calenta més elevades controlant en tot moment la quantitat de gas refrigerant.

A més, WATERSTAGE ajuda als usuaris a estalviar espai, ja que el dipòsit d'ACS es troba integrat, i compta amb protecció contra corrosió, bomba de circulació d'alta eficiència amb possibilitat d'ajust de cabal o pressió constants i, de manera opcional, control remot o sense fil.

En la mateixa línia d'oferir solucions més sostenibles i eficients, en el Catàleg 2022 de Fujitsu també trobem més equips amb classificació energètica A+++, que redueixen al mínim el consum d'energia i, per tant, el seu impacte sobre el planeta i en la butxaca dels usuaris. Entre ells, les sèries de Splits de paret per al segment residencial Nocria X i KG i moltes combinacions de MultiSplit.

Una solució per a cada projecte

Fujitsu compta amb diferents gammes que ofereixen solucions a mesura per a una àmplia varietat de necessitats i projectes, des d'espais domèstics a negocis. Així, la marca ofereix diferents unitats interiors capaces d'adaptar-se a qualsevol espai i estil de vida - les sèries de Splits de paret KG, KM i KP - i unitats exteriors respectuoses amb el medi ambient i amb un disseny visual millorat en el cas de les noves Multi-Split R32.

El Catàleg 2022 de Fujitsu també inclou la gamma AIRSTAGE. Sistemes complets d'aire condicionat per a ús comercial que tenen en compte l'estalvi energètic, nivell sonor, cabal d'aire, usos de l'espai, afluència de persones, etc. per a respondre a les necessitats de negocis com a botigues, restaurants, oficines, hotels o escoles.

Finalment, Fujitsu compta amb els nous sistemes VRF - AIRSTAGE VR-IV i AIRSTAGE V-IV, els quals compten amb un avançat sistema de control del volum de refrigerant, molt més precís i ajustat a la demanda tèrmica de cada zona a climatitzar o unitat interior que els sistemes VRF convencionals, traduint-se en uns majors nivells de confort i eficiència energètica de les instal·lacions.

Una oferta més intel·ligent que mai

En el seu nou Catàleg de climatització, Fujitsu ha ampliat la seva oferta de productes connectats amb l'objectiu de millorar l'eficiència energètica i l'estalvi d'energia. D'aquesta manera, a través de la seva interfície LAN sense fil i l'aplicació FGLair, la marca permet als usuaris controlar la refrigeració i calefacció de la seva llar en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, a través del seu Telèfon intel·ligent, Tauleta o PC.

De disseny senzill i amb una interfície encara més fàcil d'usar, l'aplicació permet, entre altres funcionalitats, encendre o apagar les unitats, controlar la manera d'operació, ajustar la velocitat del ventilador i la direcció del cabal d'aire, programar l'equip, activar la manera econòmica o visualitzar errors per a poder reaccionar i resoldre'ls ràpidament.