Incentiva les solucions sostenibles d'aerotèrmia de Daitsu amb una bonificació de 250€

Eurofred llança una nova promoció que incentiva les solucions sostenibles d'aerotèrmia de Daitsu amb una bonificació de 250€

22 EUROFRED Promoció Aerotermia 200x300

  • Els instal·ladors que adquireixin un equip d'aerotèrmia dels models Urban, Monobloc i Space II de Daitsu podran gaudir d'un reemborsament de 250€
  • La promoció va arrencar el passat 1 de març i es mantindrà vigent fins al 31 de maig de 2022

Madrid, 3 de març de 2022 – Eurofred, companyia que s'ha consolidat com un partner per a tots els professionals que requereixen una solució integral a les seves necessitats de climatització i qualitat d'aire interior, incentiva les solucions sostenibles d'aerotèrmia de la marca Daitsu amb una bonificació de 250€.

D'aquesta manera, els instal·ladors que adquireixin un equip d'aerotèrmia dels models Urban (UE+UI), Monobloc i Space II (UE+UI) de Daitsu entre l'1 de març i el 31 de maig de 2022 podran accedir a un reemborsament de 250€.

El funcionament és simple, després de realitzar la compra d'un dels productes en promoció en un punt de venda autoritzat, el participant haurà d'accedir a la web promocional www.daitsu.es/cashback-aerotermia i emplenar les dades que allí se sol·liciten, adjuntant la factura de compra. Una vegada finalitzat el procés de validació (màxim de 72 hores hàbils), la companyia realitzarà, en els pròxims 30 dies hàbils, la transferència de l'import corresponent en el compte bancari informat.
L'aerotèrmia és una energia neta i respectuosa amb el medi ambient que aprofita l'energia emmagatzemada en l'aire en forma de calor per a generar calefacció, refrigeració i ACS. A més, és extremadament eficient i, en funcionar exclusivament amb electricitat, els sistemes aerotèrmics eviten la necessitat de contractar gas o altres combustibles.

Acerca de Eurofred

Eurofred distribuye en exclusiva marcas como Fujitsu, General, Daitsu, Clint, Fuji Electric, Hiyasu y Montair. Equipamientos para diferentes sectores (climatización doméstica, comercial e industrial y calefacción) que destacan por su alta eficiencia energética en un modelo que contempla el canal profesional y el consumidor final, a los que ofrece la máxima excelencia en productos y servicios.

Contacto de prensa:

LEWIS

Noelia Iglesias / Carla Sigler

Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telf: +34 935 228 600