ECODAN es presenta com a opció més sostenible i de major estalvi energètic

ESTALVIA ENERGIA AMB ECODAN DE MITSUBISHI ELECTRIC
210203 MITSUBISHI ECODAN 200x300

  • Davant l'arribada del fred, és necessari comptar amb equips que aïllin la casa alhora que s'estalvia en la factura de la llum.
  • ECODAN proporciona calefacció, aire condicionat i aigua calenta sanitària utilitzant la AEROTERMIA, permetent estalviar més d'un 60% en la factura energètica. És a més un sistema sostenible i que redueix de manera important les emissions de CO₂.
Madrid, 16 de novembre de 2021. Ara que arriben els mesos d'hivern, és necessari comptar amb equips que aïllin la casa del fred i que proporcionin el confort i l'aclimatació necessàries en aquestes dates. Però també és important poder estalviar en la factura de la llum, les tarifes de la qual protagonitzen pujades sense descans que afecten els consumidors.

Per això, els equips
 ECODAN, exclusius de Mitsubishi Electrices presenten com a opció més sostenible i de major estalvi energètic per a adaptar les llars a l'arribada del fred.
 
ECODAN utilitza la tecnologia de la bomba de calor aerotèrmica, una font d'energia renovable, (AEROTERMIA) que proporciona calefacció, aire condicionat i aigua calenta sanitària (oferint calefacció a l'hivern, refrigeració a l'estiu i aigua calenta tot l'any) permetent estalviar més d'un 60% en la factura total del consum energètic.

A més, amb ECODAN de Mitsubishi Electricl'energia que necessites per a escalfar la teva llar procedeix de dues fonts: un 20% del subministrament elèctric i el 80% restant de manera gratuïta de l'aire exterior, per molt fred que estigui, la qual cosa permet un menor consum, reflectit finalment en la teva factura.  Una altra dels seus avantatges és que és més ecològic, ja que el R32 limita el mal a l'atmosfera en reduir de manera notable l'índex Potencial d'Escalfament Atmosfèric, reduint les emissions de Co2.Utilitza Energia sostenible i neta.

Enfront de les calderes convencionals, ECODAN no necessita instal·lació de gas o d'un altre combustible ni l'obligació d'inspeccions periòdiques perquè, al no haver-hi cap mena de combustió, no hi ha risc d'incendi, explosió o intoxicació. A més, la seva instal·lació i manteniment són molt senzills: els sistemes de bomba de calor es poden adaptar a instal·lacions existents, requereixen de poc espai i menor necessitat de manteniment.
 
El seu pràctic control d'estades permet mantenir la temperatura més confortable en cada espai, estalviant energia de manera senzilla. A més, utilitzes un sol comandament de control per a tot, incloent radiadors i sòl radiant.
 
A més, la gamma ECODAN et permet controlar el sistema a distància, des de qualsevol ordinador, Tauleta o Smarthphone connectat a Internet, oferint-te des d'informes de funcionament fins a informació meteorològica.
 
Nou servei de Revisió Oficial de ECODAN
 
Amb aquest nou servei, dut a terme sota els més estrictes estàndards japonesos marcats per fàbrica, els experts s'encarregaran de verificar el bon funcionament de ECODAN, ajudant a estalviar energia i assegurar el màxim rendiment durant tota la vida útil, la qual cosa es tradueix en un major estalvi energètic. L'usuari de ECODAN podrà contractar en línia aquest servei a través de www.revisionoficialecodan.es.
 
Vols saber quant pots estalviar amb la Aerotermia?

Mitsubishi Electric ofereix, a més, una nova eina en línia, gràcies a la qual podem saber quin és el sistema que millor s'ajusta a les necessitats de cada habitatge, quantificant realment l'estalvi anual que suposa la utilització del sistema Ecodan enfront de sistemes de calefacció més tradicionals. Veure en

https://www.mitsubishielectric.es/aire-acondicionado/%20calculadora-ecodan/

 

Per a més informació:

Julia Mondéjar // PR Manager

667 77 47 16 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Cristina Sánchez // PR Assistant

616 09 82 11 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Sobre Mitsubishi Electric: Mitsubishi Electric es líder mundial en desarrollo y producción de dispositivos eléctricos y electrónicos utilizados en procesos de información y comunicaciones, así como en el desarrollo espacial y las comunicaciones vía satélite. La firma, que cumple su 100 Aniversario este 2021, celebró hace dos años 40 años su experiencia comercial en España, coincidiendo con el 150 aniversario del establecimiento de relaciones diplomáticas entre España y Japón. Actualmente es un referente mundial en productos de climatización, electrónica de consumo, tecnología industrial, energía, transporte y la fabricación de equipos.