Proporcionen una alta eficiència energètica a grans cambres frigorífiques i sales de treball.

 

Els equips compactes de refrigeració industrial, superblock R290, proporcionen una alta eficiència energètica a grans cambres frigorífiques i sales de treball.

Lucena (Córdoba) España, 18 de març de 2022.

INTARCON compta ja amb nombrosos equips compactes industrials de la sèrie superblock R290 en instal·lacions repartides per Espanya i Llatinoamèrica, proporcionant una alta eficiència energètica, a grans magatzems frigorífics i sales de treball. Aquesta nova sèrie d'equips llançada recentment és exemple de l'aposta continuada per oferir la solució més fiable, eficient i sostenible per a les instal·lacions de refrigeració.

La sèrie superblock R290 està disponible en 4 models per a aplicacions d'alta temperatura per a càmeres de conservació, sales de treball, precàmeres i molls de càrrega refrigerats en un rang de 24 a 62 kW de potència frigorífica; 4 models per a aplicacions de mitjana temperatura per a cambres frigorífiques per a conservació de producte genèric en un rang de 17 a 45 kW de potència frigorífica; 4 models per a baixa temperatura dimensionats per a cambres conservació de productes congelats en un rang d'11 a 30 kW de potència frigorífica.

Els equips compactes de refrigeració industrial estan fabricats en estructura i carrosseria d'acer galvanitzat amb pintura polièster termoendurible, estan dissenyats per a instal·lació en intempèrie sobre la paret de la cambra frigorífica, amb fàcil accés de manteniment a través de panells abatibles.

La sèrie superblock R290 munta un compressor semihermètic de Frascold d'alta fiabilitat. Aquests compressors es caracteritzen per la seva gran robustesa i fiabilitat de funcionament, i en estar refrigerats exclusivament pel gas refrigerant, permeten una eficaç insonorització.

¿Per què escollir una solució ecològica per a les instal·lacions de refrigeració?

La tecnologia en refrigeració amb R290 compta amb els avantatges següents:

  • Eficiència energètica. Gràcies a les propietats termodinàmiques i l'alt rendiment, el consum elèctric serà menor i, per tant, hi haurà una reducció en costos elèctrics.
  • Adaptabilitat climàtica. Hem demostrat que el gas R290 s'adapta millor als climes càlids que els HFCs.
  • Els compressors de menys desplaçament incrementen encara més l'eficiència en equips industrials, encara que el seu rendiment en equips comercials és també elevat.
  • Ampli rang daplicació. El refrigerant R290 és totalment vàlid en equips i sistemes de caràcter tant comercial com a industrial.
  • Bona compatibilitat amb altres components.
  • Càrrega reduïda de refrigerant R290, amb què s'obté el mateix rendiment que el d'altres refrigerants, amb només un 40%.
  • Alternativa ecològica a llarg termini. Encara que hi hagi una regulació vigent, es tracta d'un gas natural, que ha tingut bona acollida al mercat dels refrigerants.

Límit de càrrega de R290

Els equips superblock R290 contenen una reduïda càrrega de refrigerant inflamable, classe A3. D'acord amb el Reglament de Seguretat d'Instal·lacions frigorífiques d'aplicació a Espanya (RD 552/2019) i la norma europea EN 378, els equips superblock R290 són aptes per a locals industrials d'accés restringit, i han de respectar a cada equip el límit pràctic de càrrega de refrigerant de 8 g de R290 per m3 de volum de local. En cas necessari, per fraccionar la càrrega de refrigerant, es pot projectar la instal·lació de múltiples equips en un mateix local. En cas de sobrepassar la càrrega de refrigerant en un equip, el projectista haurà de fer el corresponent estudi d'avaluació de riscos i adoptar les mesures de protecció adequades. Per exemple, una sala de treball a 12 ºC de dimensions 10 m x 15 m x 4,5 m, amb un volum de 675 m3 i unes necessitats frigorífiques de 24 kW, admet una càrrega màxima per equip de 5 kg. En aquest cas podeu seleccionar un equip ACH-KD-3 071, que conté menys de 4 kg de R290.

El catàleg està disponible a la seva pàgina web: www.intarcon.com

 

Sobre INTARCON

INTARCON es una empresa española dedicada al diseño, fabricación y comercialización de equipos compactos de refrigeración comercial e industrial. Tiene como misión desarrollar y ofrecer soluciones innovadoras para la operación más fiable, eficiente y sostenible de sus instalaciones de refrigeración.

Actualmente, INTARCON cuenta con más de 50.000 unidades en más de 50 países y delegaciones que cubren más de 40 países. Comprometida con el medio ambiente y abarcando diferentes proyectos de I+D+i que permitan ofrecer soluciones cuidadosas con el medio ambiente. Para más información visite www.intarcon.com.

Contacto:

Eloísa García
Responsable de Marketing y Comunicación
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
+34 652 933 966