Ampliació del termini per a presentar-se als ''Premis 3 diamants'' fins al 31 de maig.

“Els Premis 3 Diamants” amplien el termini de presentació de projectes


● Després de l'èxit de les candidatures presentades, l'organització amplia la seva data límit fins al 31 de maig de 2022.
 
 

● Mitsubishi Electric organitza cada any aquests guardons en reconeixement als millors projectes de refrigeració, climatització i aire acondicionat a Espanya que incloguin especificacions orientades a la màxima eficiència energètica, disseny, innovació i qualitat de l'aire interior.
 
 

● Prop de 400 projectes han estat presentats des de l'inici d'aquest certamen, la qual cosa mostra la importància actual de la promoció de l'eficiència energètica al nostre país.


 

Madrid, 28 de març de 2022. Després de l'èxit de la passada edició, tornen un any més els PREMIS 3 DIAMANTS, que per vuitè any consecutiu reconeixen la gran labor dels professionals del sector de la climatització en el disseny de projectes de refrigeració, climatització i aire condicionat a Espanya amb especificacions orientades a fomentar l'estalvi i l'eficiència energètica d'acord amb el desenvolupament sostenible.

En aquesta edició, tal ha estat l'acolliment, i la gran quantitat de propostes presentades que l'organització s'ha vist en la necessitat d'ampliar el termini de presentació de projectes, finalitzant el pròxim 31 de maig. Haurà de formalitzar-se emplenant el formulari en la web www.premios3diamantes.es

Organitzats per Mitsubishi Electric, aquests guardons destaquen les millors pràctiques del sector a nivell nacional en matèria d'eficiència energètica, disseny i màxima innovació, a fi de fomentar un desenvolupament sostenible i afavorir, al mateix temps, la reducció de l'impacte ambiental originat per l'ús de l'energia.

Podran presentar-se al concurs, que atorgarà un total de 35.000 euros en premis, tots aquells projectes que tinguin una important partida de climatització, plantejats amb criteris de sostenibilitat i eficiència energètica, i que hagin estat dissenyats, executats i posats en marxa fins al 31 de maig de 2022. Excepte els projectes presentats en les edicions anteriors.

Cal esmentar que el jurat és totalment independent i està conformat per representants, presidents i vocals, de les associacions referents en el sector de la climatització al nostre país.

En les seves set edicions, més de 350 projectes han estat presentats, la qual cosa mostra la importància actual de la promoció de l'eficiència energètica, sobretot sota el creixent de la responsabilitat social davant el canvi climàtic i la reducció dels gasos d'efecte hivernacle, contemplats en l'agenda per al desenvolupament sostenible i dins dels 17 ODS de l'ONU.


#premios3Diamantes
www.premios3diamantes.es
Per a més informació:
Julia Mondéjar // PR Manager
667 77 47 16
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Cristina Sánchez // PR Account
616 09 82 11
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.