Garantia de la qualitat de l'aire interior en centres esportius, solucions tèxtils de FabricAir

 

Els difusors tèxtils en centres esportius, una solució que garanteix la qualitat de l'aire interior (IAQ)

Els difusors tèxtils en centres esportius, una solució que garanteix la qualitat de l'aire interior (IAQ)

“Les solucions convencionals per a la difusió d'aire poden dificultar la tasca de proporcionar una bona qualitat d'aire interior en instal·lacions de sostres baixos pel fet que distribueixen l'aire amb turbulències i creant corrents d'aire. Una bona qualitat de l'aire (IAQ) en espais ocupats, està directament relacionada amb la salut i la comoditat dels ocupants. Per sort existeixen noves alternatives que ens permeten resoldre aquestes deficiències i que, a més, poden convertir-se en un element de disseny.

Solucions tèxtils FabricAir 

Els sistemes de difusió d'aire tèxtils FabricAir resulten cada vegada més atractius per als instal·ladors especialistes en climatització i també per als dissenyadors d'espais interiors. D'entre totes les instal·lacions amb sostres baixos; els gimnasos i els centres esportius són els que estan implementant amb major entusiasme aquesta avançada i innovadora solució.

Difusors de Sostre Tèxtils FabricAir

Però els sostres baixos es poden trobar en molts més llocs a més dels gimnasos. Escoles, biblioteques i fins i tot oficines compten amb sostres baixos, en la seva majoria equipats amb altres sostres suspesos al seu torn més baixos i, és en aquesta mena de locals, on podem instal·lar els conductes tèxtils que FabricAir també ofereix.

No obstant això, FabricAir ha llançat una nova solució que s'adapta a la perfecció a aquesta mena d'aplicacions. Els Difusors de Sostre Tèxtils FabricAir són adequats per al seu ús tant en impulsió com en retorn i eliminen els riscos de condensació, tot això evitant pèrdues d'energia.

Estan dissenyats per a crear un ambient interior tranquil i confortable, garantint una alta qualitat de l'aire interior. Una de les característiques més interessants i atractives d'aquesta nova solució és la seva flexibilitat de disseny. El panell difusor pot adaptar-se a les plaques de sostre circumdants o destacar en el sostre aplicant-li diversos colors i impressions personalitzades mitjançant una exclusiva tecnologia d'impressió personalitzada. Així, a més de no comprometre el seu rendiment, poden ser part del disseny integral o convertir-se en un element únic i personalitzat.

A més, els Difusors de Sostre Tèxtils FabricAir requereixen un mínim espai entre el sostre suspès i el forjat, necessitant a penes 30 cm i, gràcies al plénum de tela flexible, poden adaptar-se a formes imprevistes o canalitzacions en el fals sostre. Són tan lleugers que es poden muntar recolzats en la pròpia perfilería, sense espàrrecs fixos al forjat; i es poden connectar tant a conductes rígids com flexibles, escurçant dràsticament el procés d'instal·lació i permetent un estalvi significatiu en costos de transport.

https://vimeo.com/574304017