Unificant la compra  Eurofred optimitza l'experiència dels seus clients

Eurofred unifica la compra de màquines i recanvis en una única web


210204 EUROFRED Unica web 200x300

  • A partir d'ara, en la pàgina web eurofred.com els clients no sols trobaran l'oferta de productes d'aire condicionat i hostaleria de la companyia, sinó també plaques electròniques, motors, comandaments a distància, connectors o làmines, entre altres recanvis.
  • Unificant la compra de màquines i recanvis en una mateixa web, Eurofred optimitza l'experiència dels seus clients, facilitant-los el procés i permetent-los estalviar temps.
Madrid, 17 de novembre de 2021 – Eurofred, companyia que s'ha consolidat com un partner per a tots els professionals que requereixen una solució integral a les seves necessitats de climatització, aire industrial, qualitat ambiental interior, refrigeració i equipament per al sector Horeca, ha unificat la compra de màquines i recanvis en una única web i un sol carret amb l'objectiu de facilitar el procés als seus clients.
 
Els clients d'Eurofred ja poden adquirir tots els seus recanvis directament a eurofred.com. D'aquesta manera, ara, a més de l'oferta de productes d'aire condicionat i hostaleria de la companyia, plaques electròniques, motors, comandaments a distància, connectors, vàlvules, termòstats i làmines, entre altres, passaran a formar part del catàleg disponible en la web. Per a realitzar les seves compres, els clients no tindran més que registrar-se en l'Eurofred Business Portal.
 
“A Eurofred, el client sempre està en el centre de les nostres decisions. De fet, aquesta és una de les premisses del profund procés de transformació digital que estem afrontant en aquests moments,” afirmava Santiago Perera, Ibèria Business Director en Eurofred. “Oferint-los la possibilitat d'adquirir la nostra oferta completa de màquines i recanvis en una mateixa web, li ho posem més fàcil, la qual cosa es tradueix en una millor experiència.”