Inverteix en tecnologies innovadores i contribueix al desenvolupament de la indústria local.

Armacell inaugura una nova línia de producció a Begur

  • Consolidar la fàbrica de Begur com a referent en producció de solucions d'aïllament
  • Promoure solucions innovadores que responguin a necessitats creixents
  • Optimitzar l'experiència del client

Luxemburg / Begur 17 març 2022 - Armacell, líder mundial en escumes flexibles per al mercat de l'aïllament d'instal·lacions i proveïdor líder d'escumes tècniques, va inaugurar ahir una nova línia de producció a la planta de Begur. Aquesta nova fita demostra la voluntat del Grup Armacell d'invertir en tecnologies innovadores i contribuir al desenvolupament de la indústria local.

En presència de Malte Witt, Vice President EMEA & Chief Màrqueting Officer d'Armacell Group, Neus Ferré, Sènior Consultant Foreign Direct Investment Unit d'ACCIÓ Begur, juntament amb tots els altres convidats, Armacell va llançar aquesta nova línia de producció fent d'aquest esdeveniment un moment molt especial. “Amb aquesta nova línia, la segona a Europa, ens comprometem a abordar les necessitats i les demandes locals. Dediquem les nostres activitats comercials a optimitzar l'eficiència energètica dels equips ia tancar el cercle per aconseguir un ús més sostenible dels recursos.” va assenyalar Malte Witt.

Aquesta nova línia ha estat instal·lada i dissenyada per produir ArmaLight™ Tubolit Split, un tub de coure preaïllat per a una connexió fàcil i duradora de les unitats dels sistemes d'aire condicionat, reforçant el compromís d'Armacell d'avançar en l'eficiència energètica i generar valor afegit per als nostres clients.

Aquesta inauguració consolida la fàbrica de Begur com a referent en la fabricació de solucions d'aïllament tèrmic, i també és motiu de reconeixement a la dedicació i compromís de tots els col·laboradors. “Treure aquesta nova línia de producció ens posiciona com una forta alternativa que aporta una gran flexibilitat i la possibilitat de treballar molt més a prop dels nostres clients”, ha dit Toni Fernández, Plant Manager. Xavier Escámez, General Manager d'Armacell Iberia, afegeix “la línia compta amb les darreres novetats i permetrà ampliar el nostre portfoli actual, aportant moltes possibilitats de negoci. Aquesta inversió donarà suport al creixement esperat els propers anys i respon a la creixent necessitat del nostre mercat”.

Per a Armacell, aquesta nova línia és un recolzament a l'esforç realitzat per desenvolupar processos productius altament respectuosos i capaços d'influir a l'entorn on es desenvolupen ara i en el futur.

© Armacell, 2022. Todos los derechos reservados. ArmaLight™ es una marca comercial del Grupo Armacell.

-fin-

SOBRE ARMACELL

Como inventores de espuma flexible para el aislamiento de equipos y proveedor líder de espumas técnicas, Armacell desarrolla soluciones térmicas, acústicas y mecánicas innovadoras y seguras que crean valor añadido para sus clientes. Los productos de Armacell contribuyen significativamente a la eficiencia energética global marcando la diferencia en todo el mundo todos los días. Con 3200 empleados y 24 plantas de producción en 16 países, la empresa opera dos negocios principales, Advanced Insulation y Engineered Foams, y generó ventas netas de 677 millones de euros y un EBITDA ajustado de 117 millones de euros en 2021. Armacell se centra en materiales de aislamiento para equipos técnicos, espumas de alto rendimiento para aplicaciones ligeras y de alta tecnología y tecnología de mantas de aerogel de última generación. Para obtener más información, visite: www.armacell.com.