ACI Informa: Jornada Tècnica Interna KEYTER TECHNOLOGIES

Categoria
Jornades ACI
Data
16/10/2018
Lloc
Carrer Camí Vell de Sarrià, 23 (Entresòl)
Telèfon
930 012 260
Correu electrònic
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Lloc web
Adjunt

 

METODOLOGIES PER LA CLIMATITZACIÓ
DE PISCINES COBERTES

Cada vegada són més els usuaris que opten per utilitzar les piscines cobertes per poder fer esport, esdevenint d'aquesta manera, en veritables punts de trobada on la gent gaudeix dels seus serveis i activitats. 

Per aquesta raó, i davant la situació actual que es troben els responsables de gestió d'aquestes piscines, en  molts casos impulsats per la mateixa Administració, es plantegen la reposició dels equips de climatització originals per uns de més eficients energèticament, KEYTER TECHNOLOGIES ens ofereix la següent jornada amb l'objectiu de proposar-nos diferents sistemes i novetats tecnològiques en l'àmbit de la climatització. 

La jornada s'estructurarà amb tres parts, on s'explicarà la normativa d'ús d'aquests aparells, la metodologia i el disseny de la instal·lació segons les necessitats de l'usuari final, amb l'objectiu d'oferir aplicacions pràctiques que milloren el rendiment energètic d'aquest tipus d'edificis.

Impartirà la jornada, Francisco Javier Sanabria Rodríguez, Responsable de Prescripció de KEYTER TECHNOLOGIES.

 

piscina RACE 2 1

 

Si estàs interessat, envia un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. per tal d'inscriure't en aquesta jornada. Esperem que sigui del seu interès!

 

 
 

Totes les dates

  • 16/10/2018

Proporcionat per iCagenda